Seniorenkracht

Seniorenkracht

Nieuw bij Happy Children: ‘’Seniorenkracht’’. Een programma speciaal ontwikkeld voor senioren (65+ en ouder) die kampen met onzekerheid, maar die weer met zelfvertrouwen en meer levensplezier in het leven willen staan. Waarom Seniorenkracht? Naast mijn werk als coach werk ik voor Veilig Thuis. Wat ik daar tegen kom zijn veel ouderen die het moeilijk vinden om te gaan met bepaalde zaken als onzekerheid of verlies van zelfstandigheid. Zelf zie ik het ook bij mijn eigen ouders. Zij lopen ook tegen verschillende obstakels aan die hun levensplezier in de weg staan.

Vele ouderen voelen zich onzeker over zaken waar zij vroeger geen moeite mee hadden:

  • Eigen huishouden runnen, de financiën en gezondheidszaken regelen.
  • Grenzen aangeven wanneer zij iets niet willen.
  • Luisteren naar hun intuïtie wanneer zij iets niet vertrouwen.
  • Verlies van hun zelfstandigheid (gevolg: afzonderen) en de snelle maatschappelijke veranderingen: dit is voor velen niet bij te houden.

Kortom: veel frustraties, die vervreemding, isolatie of depressie tot gevolgen kunnen hebben. Dit is niet nodig! Er zijn ook ouderen die wel zelfverzekerd in het leven staan. Zij hebben zelf de regie in handen en controle over hun eigen leven.

Wilt u dat ook of wilt u dat voor uw ouders? Dan kan ik u helpen! Met behulp van een persoonlijk gesprek en 3 stappen naar een leven vol zelfvertrouwen! Benieuwd naar de 3 stappen? Neem contact met mij op voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

“Seniorenkracht” workshop (Rotterdam Blijdorp)
Een praktische workshop speciaal voor senioren! Tijdens deze twee uur durende workshop help ik u fysiek en mentaal sterker worden. U krijgt meer zelfvertrouwen, zodat u de dingen in het dagelijkse leven makkelijker aan kan.

Senioren mogen zich aansluiten bij een van de locaties door zich op te geven via e-mail adres: info@happychildren.nl of bel voor meer info naar tel. 06-30833470

Voor de senioren is er nu ook de cursus "valpreventie". Dit doe ik in samenwerking met SOL van de gemeente Rotterdam. U kunt u aanmelden bij SOL (samen ondernemend leren). De huiskamer van Blijdorp is zo'n locatie waar u zich kan aanmelden. De cursus is gratis voor senioren.