Referenties - Rots & Water trainingen 
Aan het einde van de laatste les wordt er aan ouders en kinderen gevraagd om hun ervaringen van de training te omschrijven. 

24 september - Was een heel leuke en leerzame ouder-kindtraining en onze dochter staat al veel sterker in haar kracht. Een topper deze trainster!!(moeder Veerle)

09 augustus  - 'Mijn dochter Eva ging elke week met veel plezier naar de training. Vooral de fysieke aanpak werkte goed voor haar. Haar zelfvertrouwen groeide er enorm door! Bedankt Coach Yolanda, ik raad de cursus zeker aan!' - Suzanne (moeder)

17 juni - 'Een zinvolle ervaring voor mijn dochter Veerle. Zij ziet het belang van focussen en gronden beter in. Yolanda is een fijne coach met veel kennis. Mijn dochter is zelfstandiger geworden en vertrouwd meer op zichzelf.' - Louis (vader)

16 juni - Mijn zoon Casper vond het erg leuk om te gaan.(lol en plezier) Het is laagdrempelig alleen er waren niet veel rotskinderen, waardoor de groep wat eenzijdig was. Ik vind het moeilijk om te zien/merken wat er veranderd is aan Casper.Ik denk wel dat ik de training zou adviseren zeker als de suggesties opgenomen worden. (vader Casper)

21 april - De opendag was leuk en wij kregen een beter beeld van de training. Bij Kasper zien wij duidelijke veranderingen. Hij komt beter voor zichzelf op. Soms slaat hij wel teveel door. Bij Pien is het minder duidelijk. Yolanda vonden wij heel goed met de kinderen omgaan. Heel duidelijk ook bij het uitdelen van de stempels. De training is heel praktisch. (moeder van Pien en Kasper)

11 april - 'Wij hebben de training als erg positief ervaren. Uit bepaalde opmerkingen en gedragingen, merken wij dat onze zoon Sjors, er zeker dingen heeft geleerd en/of beter begrijpt. Een aanrader voor elk kind, ongeacht de positie in de groep.' - Carola (moeder)

16 november - Wij hadden geen ervaring vooraf, maar wij zijn super positief! Yolanda jij bent een kanjer. (moeder Guusje)

16 november - 'Ik was al bekend met de training en ik ben heel blij dat mij dochter Marieke de Rots en Water training heeft mogen doen. Ze is veel weerbaarder nu. Dankjewel coach Yolanda!' - Saskia (moeder)