INSCHRIJFFORMULIER ROTS- & WATERTRAINING

ROTS & WATER in Blijdorp/Rotterdam

Door mijn sportkwaliteit (zwarte band 1e Dan Taekwondo), samen met mijn passie gezins- en kindercoaching, is Rots & Water een prachtige combinatie gebleken om kinderen te coachen in hun rots- en waterkwaliteiten. Ieder kind heeft beiden kwaliteiten. Soms zijn de Rotskwaliteiten het meest ontwikkeld soms de Waterkwaliteiten het meest. De kunst is om een balans te vinden in beiden kwaliteiten. Ik ben een gediplomeerd Rots & Water trainer van Gadaku Instituut NL. Buiten de basisopleiding heb ik ook de specialisaties als "speciaal voor vrouwen en meisjes en "psychosociaal trauma" in mijn pakket. Ik werk in kleine groepjes dus als je jouw kind het beste wil geven met veel aandacht dan ben je bij Happy Children in de beste handen. Ik weet waarover ik praat en ik biedt meer dan de basis Rots en Water. Bovendien heb ik voor de kinderen die het nodig hebben ook de mogelijkheid om extra begeleiding te krijgen via mijn Gezins- en Kindercoachingpraktijk.

WAT IS ROTS & WATER?
Rots en Water is een actieve weerbaarheidstraining die ontwikkeld is door de Nederlander Freerk Ykema. De kinderen leren door te ervaren. Rots en Water trainingen worden wereldwijd gegeven in meer dan 30 landen en is een uiterst effectief wetenschappelijk bewezen anti-pest programma gegeven voor kinderen van allerlei leeftijden. Het programma is ontwikkeld vanuit een positief pedagogisch oogpunt en het is veel meer dan alleen weerbaarheid. Rots en Water versterkt ook jouw mentale kracht en je leert jezelf te beheersen. Rots en Water gaat zeker ook preventief te werk!

ROTS gaat over grenzen stellen, voor jezelf opkomen, (zelf) respect hebben, maar ook respect hebben voor een ander zijn grenzen. Zelfvertrouwen, jezelf laten zien en te mogen zijn wie je bent.

WATER gaat over verbinden en communiceren, met tegenslagen om leren gaan, sociale vaardigheden ontwikkelen, kunnen luisteren, flexibel zijn en met anderen kunnen samenwerken.

Doelstelling van Rots en Water is de bevordering van sociale veiligheid en het sociaal welzijn, en het reduceren van pesten en seksueel geweld.

U wilt toch ook dat uw kind in een veilige wereld opgroeit? Geef uw kind/puber daarom op voor Rots & Watertraining!

Rots en Water XL! Meer dan alleen Rots en Water!

2 maanden intensieve begeleiding speciaal afgestemd op uw kind. Wilt u de best professionele en de meest effectieve aanpak voor uw kind? Kies dan voor Rots en Water XL! Kies voor een makkelijker zelfverzekerder leven voor uw kind!

Wilt u meer weten over het Rots en Water XL pakket maak dan een persoonlijke afspraak door een mail te sturen naar info@happychildren.nl dan neem ik contact met u op of bel 0630833470

Opgeven van uw kind kan door het inschrijfformulier in te vullen
Er zal er weer een cursus beginnen op  5 september inschrijven voor 24 augustus 2020.

Opgeven kan door te mailen naar info@happychildren.nl

Het belang van Rots en Water

Wilt u als ouder uw kind helpen weerbaar te maken of ze leren hoe ze sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen zoals samenwerken en eigen keuzes leren maken? Leren hoe uw kind makkelijk contact kan maken met andere kinderen of om kan leren gaan met boosheid en teleurstellingen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Graag help ik u ook!


*Voor aanmelden van de Rots en Watertraining vul het inschrijfformulier in. Door inschrijving geeft u aan dat u tevens akkoord bent met de betalingsvoorwaarden. Bij voortijdige beeindiging is geen restitutie mogelijk!